Translate

среда, 13. фебруар 2019.

Sta je BITCOIN ?

Šta Je Bitcoin?

Bitcoin je platni sistem uveden kao softver otvorenog koda u 2009. godini od strane programera Satoshi Nakamoto. Isplate u sistemu se evidentiraju u javnoj knjizi koristeći vlastitu jedinicu računa, koja se također naziva bitcoin. Plaćanja funkcionišu ravnopravno bez centralnog spremišta ili jednog administratora, što je navelo američki Trezor da nazove Bitcoin decentralizovanom virtualnom valutom. Iako je status valute sporan, medijski izvještaji se često pozivaju na bitcoin kao kripto valutu ili digitalnu valutu.

Bitkoini se stvaraju kao nagrada za rad na obradi plaćanja u kojem korisnici nude svoju računalnu snagu za provjeru i evidentiranje uplata u javnu knjigu. Nazvani rudarstvo, pojedinci ili kompanije se bave ovom djelatnošću u zamjenu za transakcijske naknade i novostvorene bitkoine. Osim rudarstva, bitkoini se mogu dobiti u zamjenu za fiat novac, proizvode i usluge. Korisnici mogu elektronski slati i primati bitkoine za opcionalnu naknadu za transakcije koristeći softver novčanika na osobnom računalu, mobilnom uređaju ili web aplikaciji.
BESPLATNO BITCOINS SVAKIH 1 sat
Zatražite svoj besplatni Bitcoin iz slavine jednom svakih 15 minuta. Dobit ćete slučajni iznos do $ 1000 u besplatnim bitkoinim 
NA ZAHTJEV, BESPLATNO POVLAČENJE
Svi zahtjevi za povlačenje se obrađuju i plaćaju direktno na vaš Bitcoin novčanik u roku od 48 sati. Ne postoji naknada za sva povlačenja.
30% ŽIVOTNA PREPORUKA
Zamolite svoje prijatelje i kolege da se prijave putem vašeg referalnog linka i dobiju proviziju od 30% od svake tvrdnje koju naprave od slavine.
 You can claim up to 7,000,000 satoshi every 1 Sat . Simply complete the captcha and then click on the Claim now button below.
REFERAL - 
Jednostavno promovišite svoj referral URL ili ga podijelite sa svojim prijateljima, i svatko tko se prijavi koristi se automatski registrira kao vaš referal i vi ćete zaraditi 
provizije kad god koriste web stranici .       
 - UPUTSTVO  -
Kako otvorrrrrriti racun za FREE BITCOIN ,koji dobijaaate n 1 sat , minimalno SIGURNIH 80 saosija ,a moguce i 200 $ Dolara , ako imate srece , ili ponekad ne svakih 1 sat  :) .
1. Upisi svoj Imejl 
2.Upisi lozinku po izboru ,
3.Potvrdi Lozinku ,
4. Stikliraj polje NISAM ROBOT -- >> Wbn                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         



Нема коментара:

Постави коментар